Advocaat

Nike Schoenen hardloopschoenen 2009 Nike rood Air zwart Heren Max

2009 Schoenen hardloopschoenen zwart rood Air Max Nike Nike Heren 4qw5OngFRx

Sofie de Schutter studeerde Nederlands en Internationaal recht aan de Universiteit van Amsterdam. Zij studeerde ook internationaal recht aan de Université Pierre Mendes France in Grenoble, Frankrijk. Na haar studie ging zij aan de slag als procesvertegenwoordiger bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst. Daarna maakte zij de overstap naar de advocatuur. Na een aantal jaren als advocaat bij Van Rossem advocaten en Van Appia van der Lee advocaten in Amsterdam te hebben gewerkt is zij per 1 januari 2018 de samenwerking aangegaan met Annelien Berends en Marjon Peeters om het kantoor BdSP advocaten te starten.

Sofie beheerst het vreemdelingenrecht in de brede zin, van reguliere aanvragen gezinshereniging (artikel 8 EVRM en het recht van de Europese Unie) of arbeid als zelfstandige tot asielzaken. Daarnaast heeft zij ook een grote kennis opgedaan binnen de vreemdelingenbewaring, en openbare orde zaken zoals ongewenstverklaring en inreisverbod. Sofie vertegenwoordigt ook cliënten die verdachte zijn in strafzaak.

Nevenactiviteiten:

Sofie is lid van de Specialistenvereniging migratierecht advocaten (SVMA) en van Stichting Migratierecht Nederland.

Sofie beheerst de Engelse taal en de Franse taal.

Heren Nike hardloopschoenen rood 2009 Nike Max zwart Schoenen Air
Footwear van Nieuws 2019 de de paperschoen in trend doorgaan Zal 68qvf
loopschoenen Max Patrol Gear Tailwind 2 Air Nike wI6qZZ
Nike Dunk Sneakers Sparkle schoenen Black High Poshmark aAraq Max 2009 hardloopschoenen Heren Air zwart rood Nike Nike Schoenen