1. Home > Soccer Shoes Defy Ball Ball 1985 Kids Basketball Nike Tennis
  2. Nieuws >
  3. mary van duuren signeert a s zaterdag haar roman de schittering in de diep
1985 Tennis Ball Basketball Shoes Defy Soccer Kids Nike Ball

Mary van Duuren met haar roman 'De schittering in de diepte' (Foto: ADOREMI / Mary van Duuren)

De Etten-Leurse schrijfster Mary van Duuren heeft de afgelopen weken in enkele live radio-interviews, met name bij OnswestBrabant en Radio Rucphen, over haar ambities als auteur en haar drie boeken verteld.
Daarnaast was ze als gast uitgenodigd bij de live talkshow M2 van ZuidWest TV, waarmee ze donderdag j.l. ook nog eens haar TV-debuut maakte.
“Een paar jaar geleden kon ik hier alleen nog maar van dromen”, vertelt van Duuren. “Al die media-aandacht is fantastisch en ik geniet er met volle teugen van.”

“Ik heb mijn eerste boek geschreven in 2016 en daarmee ervaren dat het best intensief en moeilijk om deze fysiek in de winkels te krijgen.”
Wetende dat er bijna 17.000 nieuwe boeken op jaarbasis worden uitgegeven, is ze weer de uitdaging aangegaan om nu ook haar derde uitgave, de roman ‘De schittering in de diepte’ bij de boekhandel te zien liggen.
“Dat zijn maar liefst 50 nieuwe titels per dag! Daarom voelt het als een eer, dat jouw boek toch die kostbare vierkante centimeters krijgt toebedeeld bij de winkeliers.”

Om haar dank uit te drukken aan de winkels én haar lezers, zal zij op zaterdag 15 december a.s. tussen 14.00 en 15.30 uur haar boek(en) signeren bij The Readshop in Etten-Leur (winkelcentrum).

“Maar natuurlijk is ‘De schittering in de diepte’ gewoon landelijk ook verkrijgbaar. Als winkeliers geen plaats hebben, kunnen ze jouw favoriete boek altijd bestellen”, voegt ze nog even toe.
Hiermee wil ze graag aangeven dat het naast online winkelen ook nog steeds leuk is om in de winkel te snuffelen tussen de geur van pasgedrukte boeken.

Kids 1985 Defy Shoes Basketball Tennis Ball Soccer Nike Ball
Kids Mintgroen Adidas Schoenen Light Up qwZrCqX
Meer berichten
Adidas M uk Trail hardloopschoenen Amazon Running co Heren St rqg4r6

Meeste reacties

Lachen met LaureL & Hardy in de Raayberg 2/3
Gemeente Bergen op Zoom tekent koopovereenkomst De Soete Veste 2/3 Handen uit de mouwen tijdens NLdoet op Landgoed De Hertgang 1/3 Noordrand Ossendrecht start met duurzame nieuwbouwwijk 28/2
Price Floor Shoes Adidas Advantage Mens Neo Clean Whitenavy Vs 7qqdPw
Kids Soccer Ball Nike Tennis Defy Ball Basketball 1985 Shoes

gazetbergenopzoom.nl


gazetbergenopzoom.nl wil inwoners via nieuws, artikelen, aanbiedingen en tips informeren en inspireren over ontwikkelingen en activiteiten in hun buurt.

Over ons


Over ons
Voorwaarden
Copyright

Service


Veelgestelde vragen
Tip de redactie
Krant gemist?
RSS

© 2019 de Persgroep Nederland B.V. - alle rechten voorbehouden
Gemaakt met behulp van Pubble
Gebruikersvoorwaarden Privacy Cookiebeleid