1. Home > co Adidas Grade Richardlyonandassociates 2 Schoenen School Superstar uk
  2. Nieuws >
  3. mary van duuren signeert a s zaterdag haar roman de schittering in de diep
Grade School Adidas Schoenen co Superstar uk 2 Richardlyonandassociates

Mary van Duuren met haar roman 'De schittering in de diepte' (Foto: ADOREMI / Mary van Duuren)

De Etten-Leurse schrijfster Mary van Duuren heeft de afgelopen weken in enkele live radio-interviews, met name bij OnswestBrabant en Radio Rucphen, over haar ambities als auteur en haar drie boeken verteld.
Daarnaast was ze als gast uitgenodigd bij de live talkshow M2 van ZuidWest TV, waarmee ze donderdag j.l. ook nog eens haar TV-debuut maakte.
“Een paar jaar geleden kon ik hier alleen nog maar van dromen”, vertelt van Duuren. “Al die media-aandacht is fantastisch en ik geniet er met volle teugen van.”

“Ik heb mijn eerste boek geschreven in 2016 en daarmee ervaren dat het best intensief en moeilijk om deze fysiek in de winkels te krijgen.”
Wetende dat er bijna 17.000 nieuwe boeken op jaarbasis worden uitgegeven, is ze weer de uitdaging aangegaan om nu ook haar derde uitgave, de roman ‘De schittering in de diepte’ bij de boekhandel te zien liggen.
“Dat zijn maar liefst 50 nieuwe titels per dag! Daarom voelt het als een eer, dat jouw boek toch die kostbare vierkante centimeters krijgt toebedeeld bij de winkeliers.”

Om haar dank uit te drukken aan de winkels én haar lezers, zal zij op zaterdag 15 december a.s. tussen 14.00 en 15.30 uur haar boek(en) signeren bij The Readshop in Etten-Leur (winkelcentrum).

“Maar natuurlijk is ‘De schittering in de diepte’ gewoon landelijk ook verkrijgbaar. Als winkeliers geen plaats hebben, kunnen ze jouw favoriete boek altijd bestellen”, voegt ze nog even toe.
Hiermee wil ze graag aangeven dat het naast online winkelen ook nog steeds leuk is om in de winkel te snuffelen tussen de geur van pasgedrukte boeken.

School Schoenen Richardlyonandassociates uk Grade 2 Adidas Superstar co
Kids Mintgroen Adidas Schoenen Light Up qwZrCqX
Meer berichten
Trainingsschoenen Adidas Sl76 Shoes Training Adidas Gazelle Jeans Rom Sl76 Rom Gazelle Jeans dRXXIwq

Meeste reacties

Lachen met LaureL & Hardy in de Raayberg 2/3
Gemeente Bergen op Zoom tekent koopovereenkomst De Soete Veste 2/3 Handen uit de mouwen tijdens NLdoet op Landgoed De Hertgang 1/3 Noordrand Ossendrecht start met duurzame nieuwbouwwijk 28/2
M prijzen hardloopschoenen Adidas online lage 0 tegen Heren 1 koop Toril SWqqfIZB
School Adidas Grade Superstar Richardlyonandassociates 2 co Schoenen uk

gazetbergenopzoom.nl


gazetbergenopzoom.nl wil inwoners via nieuws, artikelen, aanbiedingen en tips informeren en inspireren over ontwikkelingen en activiteiten in hun buurt.

Over ons


Over ons
Voorwaarden
Copyright

Service


Veelgestelde vragen
Tip de redactie
Krant gemist?
RSS

© 2019 de Persgroep Nederland B.V. - alle rechten voorbehouden
Gemaakt met behulp van Pubble
Gebruikersvoorwaarden Privacy Cookiebeleid